Suomen kristillisen tanssin yhdistys ry.
 
kristanssi - tervetuloa

Työntekijä

Kristanssin osa aikaisena työntekijänä toimii Titta Hassila. Titta hoitaa viestintää, suunnittelee tapahtumia, ohjaa kursseja ja koulutuksia. Titta tanssii itse sekä tiimien kanssa seurakunnan tilaisuuksissa. Voit kutsua Titan seurakuntaasi/ tilaisuuteesi. opettamaan ylistystanssista, kehollisuudesta, kehorukouksesta tai palvelemaan tanssilla ja rukouksella. Titalta voit myös varata aikaa mentorointia varten tai jos kaipaat vinkkejä toiminnan aloittamiseen/ tapahtumien järjestämiseen. Titta tuntee laajasti Suomessa alan osaajia, joten Titta voi auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan tanssijan/ opettajan.

Koulutus: Psykologi PsM.  Tanssipedagogiikan perusopinnot (Taideyliopisto- Teatterikorkeakoulu). Psykofyysisiä täydennysopintoja.  Tällä hetkellä teologian maisteriopiskelija  Åbo Akademin judaistiikan ja eksegetiikan laitoksella.

Titalla on 10 vuoden työkokemus psykologina, josta hän on siirtynyt kokonaan kristillisen tanssin ja kehollisuuden kentälle. Vuodesta 2011 alkaen Titta on ohjannut  työpajoja ja kursseja ympäri Suomea (mm. ylistystanssi, kehorukous/rukoustanssi ja sekä erilaiset eri taiteenlajeja yhdistävät työpajat). Titta palvelee myös esiintyvällä tanssilla  seurakunnissa ja muissa tapahtumissa yli kirkkokuntarajojen. Hän on ohjannut ja koonnut ylistystanssitiimejä sekä paikallisesti että valtakunnallisissa tapahtumissa. Titta on myös Turun seudulla toimivan ”Elior Dance” -tanssiryhmän johtaja. Viime aikoina Jumala on asettanut Titan sydämelle erityisesti Israelin ja vienyt Tittaa palvelemaan tanssilla myös Jerusalemissa osana paikallisia tanssitiimejä..

titta.hassila@gmail.com

gsm: 0400693102