Suomen kristillisen tanssin yhdistys ry.
 
kristanssi - tervetuloa

Kehorukous- ja rukoustanssiohjaajakoulutus

Kehorukous- /rukoustanssiohjaajakoulutuksessa tutkitaan miten keho, liike ja tanssi voivat olla osa uskon kokemista ja ilmaisua. . Kurssilla saat vinkkejä kehorukous ja rukoustanssitoiminnan aloittamiseen ja vetämiseen sekä siihen, miten kehollisuus voisi olla luonteva osa uskonelämän ja seurakuntaelämän arkea   Koulutuksessa tutkitaan mm. seuraavia teemoja:

  • Kehollisuus Raamatussa ja juutalais-kristillisessä ajattelussa
  • Psykologian näkökulmaa kehollisuuteen
  • Ryhmän ohjaaminen (mm. turvallisuus)
  • Kehollisuus ja tanssi osaksi seurakunnan elämää. Erilaiset ryhmät. Kehollisuus seurakunnan arjessa.
  • Kokemuksellisia harjoituksia ( mm. oman kehon haltuunotto, yhteyteen virittäytyminen, kehollinen rukous, Raamatun sanaa kehollisesti, yhteinen liike).
  • Välineitä esiintyvään tanssiin ( improvisaatio- ja koreografisia tekniikoita).

 Tulossa! Online ohjaajakoulutus!. Voit osallistua etänä omalta paikkakunnaltasi! Aloitus tod.näk. syksyllä. Seuraa ilmoittelua tai laita viestiä, niin lähetämme infoa kun aikataulut tarkentuvat.

Rukoustanssiohjaajakoulutuksia on aiemmin järjestetty mm. Perheniemen opistolla ja Vivamossa 1- 2 vkonlopun mittaisina kokonaisuuksina (à 15 h). Koulutus voidaan toteuttaa myös tilauksesta esim. paikkakunnallasi ja sisältöä ja kestoa voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta tai tahdot tilata ohjaajakoulutuksen, ota yhteyttä. Tulevista työpajoista ja kursseista löydät tietoa Ajankohtaista valikon alta.