Suomen kristillisen tanssin yhdistys ry.
 

Tanssikurssi Karkussa- Löydä liikkuva, rukoileva ja tanssiva keho 13.-15.10. 2023

Tanssikurssi – Löydä liikkuva, rukoileva ja tanssiva keho | Karkun Evankelinen opisto (keokarkku.fi)

Tule rohkeasti mukaan. Lähdemme läsnäolosta ja levosta käsin tutkimaan, millaisia liikkeen ja tanssin erilaisia muotoja Jumalan meihin puhaltama elämä saa aikaan.

Työskentelymenetelminä ovat kehoharjoitteet, tanssi-improvisaatio, yksinkertaiset liike- ja kompositioharjoitteet sekä kehollisen rukouksen erilaiset muodot. Tutkitaan sisäistä kokemusta sekä näkyvää liikettä ja luovuutta. Kurssilla käytetään myös luovia menetelmiä, kuten maalaus/piirtäminen sekä tutkitaan minkälaista vuoropuhelua syntyy yhdistämällä kuva ja liike. Kuulemme myös opetusta siitä mitä Raamattu ja psykologia opettavat ihmisen kehollisuudesta. Ohjelman sisällöt toteutetaan joustavasti ryhmää kuunnellen. Esim. Aiheet voivat vaihtaa paikkaa aikataulun sisällä.

Kurssilla saat myös pieniä maistiaisia eri tanssilajeista. Esim. lyrical dance, jazztanssi ja/tai nykytanssi alkeet ryhmää kuunnellen.

Kurssi on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja aiempaa kokemusta aiheesta ei tarvita. Jokainen tekee kurssilla harjoituksia omista lähtökohdistaan käsin.

Titta Hassila. Psykologi. Teologian maisteriopiskelija. TEAK tanssipedagogiikan perusopinnot. Kristanssi ry:n työntekijä (Suomen kristillinen kehollisuuden ja tanssin yhdistys). 10 vuoden työkokemus kristillisen tanssin ja kehollisuuden kentällä.

Liisa Laihia. Tanssija-tanssinopettaja. Turun kristillisen Tanssikoulu Trian perustajajäsen. Usean vuoden monipuolinen työkokemus niin kristillisen kuin maallisen tanssin kentällä.

Ilmoittautuminen 9.10.2023 mennessä. Klikkaa linkkiä ylhäällä!