Suomen kristillisen tanssin yhdistys ry.
 

Kehorukous- ja rukoustanssileiri Perheniemessä 27.-29.5

Koko olemuksella Jumalaa rukoilemassa ja ylistämässä

Rukoustanssin viikonlopussa tutustutaan omakohtaisesti ja käytännönläheisesti kehollisen rukouksen ja ylistystanssin erilaisiin ulottuvuuksiin, esim. esirukous, ylistys, kuunteleva rukous, sekä luodaan katsaus myös tanssin raamatullisiin perusteisiin ja kehon merkitykseen Jumalan luomistyössä. Tehdään tutkimusmatkaa myös ihmiseen yhteyteen luotuna kehollisena luomistyönä.

Kurssin ohjaajat:

Hannele Tenhu on tanssi-liiketerapeutti ja pastori sekä Suomen Kristillisen tanssin yhdistyksen, Kristanssi ry:n, puheenjohtaja. Hannele on aloittanut rukoustanssitoiminnan Turussa vuonna 2008. Hän pitää edelleen rukoustanssi-iltoja Turun seurakunnissa ja järjestää rukoustanssiin  ja kehollisuuteen liittyvä päiviä ja tapahtumia.

Titta Hassila on teologian maisteriopiskelija ja psykologi, jolla on täydennyskoulutuksena tanssipedagogisia (TEAK) ja psykofyysisiä opintoja. Titta on Kristanssin osa-aikainen työntekijä, kouluttaa kehorukouksen ja ylistystanssin alueella sekä järjestää seurakuntiin myös palvelevaa ”esiintyvää” tanssia. Ylistanssi onkin Titalle itselleen sydämen asia ja kutsumus.

Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen 15 tuntia ohjattua toimintaa.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 15.5. mennessä  Perheniemen nettisivuillamme kohdasta ”Lähetä ilmoittautuminen tästä” tai  opiston toimistoon p. 05 7574 100, opisto@perheniemi.com

Kehorukous- ja rukoustanssileiri » Perheniemen Opisto (perheniemi.com)

Hinta:
Opetus 148 €
Täysihoitopaketti 84 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
1 hh varattavissa lisämaksusta 34  € (varausjärjestyksessä) 
Ruokailupaketti ei-majoittuville 32 € (sis. alkukeiton, lounaat ja päiväkahvit)